0-24  ›  +36 30 929 7006

Mul-T-Lock

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Szerződéses budapesti MUL-T-LOCK partnerként és Mul-T-Lock szervizként nem csak a beszerelt zárak javításában tudunk segíteni, hanem Multilock zárcsere, kulcsmásolás esetén-, ill. új zárak értékesítésében is segítségükre lehetünk.

Precíziós műhelyünkben (kulcsmásolás, zárbolt, bemutatóterem) tudunk segíteni Mul-T-Lock kulcsmásolás, fogaskerekes zárbetét-, zárrendszer készítés ügyében is!

Az alábbiakban összeszedtük a Mul-T-Lock zárakkal és MUL-T-LOCK kulcsokkal kapcsolatos szolgáltatásainkat.

Mul-T-Lock szolgáltatásaink

Mul-T-Lock zárbetét-csere7 800 – 12 800 Ft-ig

Szervizautóinkban, ill. raktárunkban tartjuk a teljes Mul-T-Lock Interactive, Mul-T-Lock Integrator, ill. Mul-T-Lock 7×7 platformhoz tartozó zárbetéteket. Alapméretű zárbetéteket, aszimmetrikus méretű zárakat, ill. hevederzárba és Mul-T-Lock biztonsági ajtóba való fogaskerekes zárbetéteket is tartunk. Ezáltal egy esetleges zárcsere egy lépésben kivitelezhető. Mérettől függően 3, vagy 5 kulcsos egységcsomagban érkeznek a zárak. Mul-T-Lock partnerként természetesen rendelkezünk eredeti Mul-T-Lock nyerskulcsokkal és a megfelelő gépesítéssel, így minőségi kulcsmásolásban, vagy bolti értékesítésben is rendelkezésre állunk Zuglóban.

Mul-T-Lock biztonsági ajtó szervizelése7 800 – 15 800 Ft-ig

Számos társasházban Mul-T-Lock biztonsági ajtók kerültek beépítésre, így azok szervizelése is munkakörünkbe tartozik. Raktárkészletünk része - a zárbetéteken kívül -, maga a többpontos zárszerkezet is, ill. a törésvédő pajzs (kilincsgarnitúra) is. Jó minőségű termékről lévén szó, meghibásodásra ritkán kerül sor; inkább betörési kísérlet, esetleg egy rosszakaró szomszéd rongálása következtében lehet szükség zárjavításra, vagy zárcserére.
Jellemző jelenség az új építésű társasházakban, hogy az épület mozog. Ezt a mozgást az illesztési hézagok nem minden esetben tudják „felvenni”. Ebben az esetben a zsanérok állításával könnyű működést lehet biztosítani.

Mul-T-Lock zár, biztonsági ajtó nyitása12 800 – 15 800 Ft-ig

Ha nincs meg a kulcs, vagy belülről a zárban maradt, szükség lehet zárszerelő segítségére. Előfordulhat, hogy a zárbetétbe, ill. a fúrásvédő karikára pillanatragasztót nyomnak; ennek következtében a zár működésképtelen lesz. Sokat számít, hogy melyik zárszervizt hívják ajtót nyitni, mert megfelelő szaktudás és szerszám hiányában felesleges sérülések és költségek adódhatnak.

Mul-T-Lock többpontos-zár csere9 800 – 12 800 Ft-ig

Meghibásodás, rongálás következtében szükség lehet (ritkán) a Mul-T-Lock biztonsági ajtó többpontos bevéső-zárjának cseréjére. Meghibásodás 8-10 éven belül (megfelelő karbantartás mellett) nem jellemző. Ha mégis gond lenne a zárral, akkor az nagy költséget jelent.

Mul-T-Lock kulcsmásolás2 200 – 4 800 Ft-ig db

Készítünk sokkulcsos zárbetéteket társasházaknak, irodáknak, nagyobb családoknak. Amennyiben egy-egy plusz kulcsra van csak szükség, úgy természetesen abban is állunk rendelkezésre. Ha nem sürgős, akkor akár házhoz is visszük a kulcsokat; ha sürgősebb, akkor szeretettel várjuk Önt precíziós műhelyünkben/boltunkban/kulcsmásolónkban, ahol megvárható a másolás!
A másolásvédett profilok másolása esetén (pl. MUL-T-LOCK Interactive), kérem ügyeljenek arra, hogy a kulcsmásolás szigorú feltétele a kulcs és a kódkártya együttes megléte!

Vésznyitós és/vagy fogaskerekes Mul-T-Lock zárak készítése2 500 – 5 000 Ft-ig

A Mul-T-Lock biztonsági ajtók többpontos zárjait fogaskerekes zárbetétek működtetik. A gyártó az alkatrészeket külön bocsátja rendelkezésre, így az adott terméket beszerelés előtt elő kell készítenünk. A gyakorlatban ez úgy történik, hogy előre összerakjuk a jellemző méretű zárbetéteket, így egy zárcsere miatt elég egyszer házhoz mennünk.
Mul-T-Lock 7×7 és Mul-T-Lock Interactive típusú zárból 5-5 féle - fogaskerékkel felszerelt - méretet tartunk. Ezzel a méretválasztékkal nemcsak a Mul-T-Lock és Superlock biztonsági ajtók, hanem egyes azonos fogaskerékkel működő hevederzárak zárcseréjét is egy lépésben el tudjuk végezni.

Ha valaki már kizárta magát a saját lakásából, akkor számára érdekes lehet egy vésznyitós zárbetét beszerelése (esetleg belülről forgatógombos zárbetét beszerelése). Vésznyitós zárbetét esetén, ha belül a zárban is marad a kulcs, kívülről egy másikkal nyitható marad az ajtó. Forgatógombos zárbetét esetén biztosan nem marad belülről a kulcs a zárban.

Mul-T-Lock zárak forgalmazása

Vállalkozásunk zárszerviz szakszervizként működik Budapesten és vonzáskörzetében, ill. zárboltot, biztonságtechnikai bemutatótermet és kulcsmásolót működtet a 14. kerületi Zuglóban, a Várna utcában.
Elsősorban kiskereskedelmi szinten helyszínen zárcsere okán-, másodsorban Mult-T-Lock boltunkban-kulcsmásolónkban értékesítjük biztonságtechnikai termékeinket. Zárszaküzletünkben megvásárolhatják a kiválasztott zárat; természetesen azonnali kulcsmásolásra és termékbemutatóra is van lehetőség.